Bli medlem

Sylvia.se och Sylvester.se söker en webbredaktör

Sylvester & Sylvia

Sylvia - för tjejer som gillar tjejer och för deras vänner
Välkommen till Sylvia.se.
 

Välkommen till mötesplatsen för alla tjejer som gillar tjejer!
Sylvia.se är träffpunkten för alla tjejer som gillar tjejer. Sylvia administreras av me...  

Medlemsbilder återställes
Nu börjar åter fotoalbumen och bilderna att återställas för de medlemmar som haft proble...  

Programmerare jobbar med Sylvia hela veckan - update
Den här artikeln uppdaterades lördag 4 oktober, läs om hur arbetet gått Vi säkrar och fö...  

Sajten för glada tjejer kommer (långsamt) till liv igen - läs mer om hur arbetet går!
Det har inte varit jordens bästa sommar för Sylvia.se - eller hur? Men nu börjar vi få o...  

Fel vid skickande av brev fixat, övriga fel på G att lösas
Uppdatering angående de fel som uppträtt efter det att Sylvester och Sylvia kom online i...  

Sylvia.se och Sylvester.se söker en webbredaktör
Sveriges första communities för killar som gillar killar och tjejer som gillar tjejer sö...  

Sylvias fotoalbum har fått en ansiktslyftning
Nu är det lättare för dig som är medlem att hantera alla dina bilder, och gallerivisning...  

Nyhet! Bloggkategorier - bygg Sylvia tillsammans med oss
Vårt ledord 2008 är tillsammans. Vi gör den här siten tillsammans med medlemmarna...  

Förbättrad blogg blir grunden för Sylvia 2008
2008 är det medlemsbloggarna som står i centrum på Sylvia Bloggen utvecklas för att mots...  

Vinnaren av Amors Pilar-tävlingen utsedd
Ett berg av svar kom in när vi anordnade tävlingen om ett erotikpaket från Amors Pilar, ...  

Bästa raggningsrepliken utsedd!
Det var många fina, fula, roliga och tänkvärda förslag som kom in till Sylvias tävling o...  

Senaste artiklar:

Sveriges första communities för killar som gillar killar och tjejer som gillar tjejer söker inför sommaren och hösten en webbredaktör på deltid.
Av Redaktionen  Torsdag, 5 Juni 2008
SYLVESTER & SYLVIA   

Om Sylvester.se och Sylvia.se
Sylvester firar nästa år 10 år på nätet och Sylvia är endast ett år yngre. Det är lång tid i internetvärlden och webbplatserna har också gått igenom flera faser med allt från sex anställda till en enda redaktör. Idag är Sylvester.se och Sylvia.se två mindre communities med en trogen publik och familjär stämning. Varje månad loggar 5000-8000 medlemmar in på någon av de båda webbplatserna, och fler besöker sidorna utan att logga in. Vi söker nu en deltidsredaktör som kommer att arbeta hemifrån/på distans.

Om jobbet
I arbetsuppgifterna ingår medlemssupport, både vad gäller funktioner och frågor om medlemsavgifter. Du har en webbmailadress samt tillgång till administrationsverktyg som är åtkomligt över nätet. Dessutom fungerar du som spindeln i nätet för Sylvesters och Sylvias frivilliga administratörer. Tillsammans med administratörerna hanterar du abuseärenden och är redaktionens öra ut mot medlemmarna. Du har tät kontakt med Henrik Tornberg, webbplatsernas ägare och chefredaktör, och bestämmer tillsammans med honom hur webbplatserna ska utvecklas. Vissa redaktionella uppgifter ingår i också arbetet som webbredaktör. Du går igenom och rekommenderar bloggare, diskussioner och grupper. Du fyller på kalendariet under rubriken Guide - med inriktning på sommarens Europridefirande i Stockholm. Målet är att Sylvester och Sylvia ska ha en så komplett bevakning av Europride som våra resurser tillåter - och hellre ett urval av det bästa än att försöka täcka in varje punkt.

Din profil
Du är en kille eller tjej som älskar sociala mötesplatser på nätet och söker ett roligt extrajobb. Du har god kännedom om hur communities på nätet fungerar i allmänhet - och Sylvester eller Sylvia i synnerhet. Du har god hand med människor och är service-minded. Om du är kille respekterar du tjejer - och om du är tjej respekterar du killar. Du är själv homo-, bi- eller transsexuell eller definierar dig själv som queer. Du har god stilistisk känsla och har grundläggande kunskaper om bildbehandling. Du har en egen dator med internetuppkoppling (behöver du ett bildbehandlingsprogram på din dator kan Sylvester & Sylvia tillhandahålla Photoshop Elements).
Viktigt är också att du har ett intresse för gayvärlden och framför allt ser fram emot Europride och gärna skriver lite om festivalen som en del av din tjänst.

Anställningen sträcker sig över tre månader med möjlighet till förlängning ytterligare tre månader. Deltid, 10 timmar/vecka. Under Europride finns möjlighet att arbeta mer, för den som vill. Lön efter överenskommelse. Tillträde snarast.

Kontakta Henrik Tornberg på epost henrik@sylvester.se och berätta varför du vill ha jobbet och vad som gör att du passar för det. Skicka inga betyg, men gärna en CV. Vi vill ha din ansökan senast torsdag 19 juni 2008.


REDAKTIONEN
Kommentera den här artikeln?
För att kunna starta eller delta i diskussioner på Sylvia behöver du först bli medlem. Det är gratis och tar bara några minuter.

Redan medlem? Logga in här