Bli medlem

Sylvia finansieras med din hjälp

Sylvias framtid

Sylvia förslag och idéer
 

Sylvia har nya ägare
Sylvias nya ägare presenterar sig kort och avslöjar några förändringar som är på väg.  

Sylvia upphör med SMS-prenumerationerna, kommer att byta regi
Vi tackar alla ni som ofta eller nån gång ibland varit med och betalat 25 kronor för ett...  

Att finnas eller inte finnas, det var fragan for Sylvia
En kort kommentar till avbrottet som nu ar over. Jag vill garna ha dina kommentarer nedan.  

Senaste artiklar:

Nu kommer vi att bli tydligare med att Sylvia är medlemsfinansierat. Utan din medlemsavgift kan vi inte klara oss. Det är inte dyrt att bli plusmedlem! Vi inför också ett dubbelplusmedlemskap för den som vill stödja Sylvia lite extra.
Av M  Måndag, 13 Juli 2009
SYLVIAS FRAMTID   

Tyck till: Hur länge har du varit medlem i Sylvia?
Upp till 2 år
2-5 år
Mer än 5 år

Jag vill bli plusmedlem!

Från och med nu möts du som är gratismedlem av följande meddelande då du loggar in:

"Hej gratismedlem, Sylvia kostar pengar att hålla igång!
Ursäkta framfusigheten men här kommer ett viktigt meddelande från mig som driver Sylvia.se. Du är förstås välkommen att använda sajten gratis men för att jag ska ha råd att hålla servrarna igång krävs att alla medlemmar då och då drar sitt strå till stacken och blir betalande medlemmar. Om inte tillräckligt många visar sitt stöd och intresse genom att betala medlemsavgiften ibland, så kan det heller inte att finnas någon framtid för Sylvia. Visste du att det faktiskt skulle räcka om varje person som använder Sylvia betalade för sitt medlemskap 1 månad per år? Just nu är det långt färre än så som betalar, det är alltså ett litet fåtal som med sin medlemsavgift sponsrar ditt och andra gratismedlemmars användande av sajten. Och vissa månader får jag själv skjuta till pengar för att hålla allt igång. Om du använder Sylvia regelbundet tycker jag att du ska fundera på vad det är värt för dig och överväga att betala medlemsavgiften åtminstone nån gång ibland. Med detta sagt hoppas att du får ett trevligt besök på Sylvia idag."

Du kan alltså fortfarande använda Sylvia gratis, men eftersom då bör du vara medveten om att det är andra som finansierar ditt medlemskap.

För dig som vill hjälpa Sylvia lite extra har vi infört "dubbelplusmedlemskapet" som kostar mer och räcker tre månader. Det ger inga direkta fördelar jämfört med det vanliga plusmedlemskapet, men du som vill vara med och hjälpa sajten lite extra kan välja det här alternativet istället för ett vanligt plusmedlemskap.

Tack för ditt stöd!

Jag vill bli plusmedlem!


M
Kommentera den här artikeln?
För att kunna starta eller delta i diskussioner på Sylvia behöver du först bli medlem. Det är gratis och tar bara några minuter.

Redan medlem? Logga in här

2 kommentarer har lämnats hittills:
Gizella skrev 18/7-09:
3. djurvän60

.........du kanske inte betalar på qx heller ??

********************************************************

Antingen endast en profil per e-postadress eller också betala 50 procent medlemsavgift för varje ny profil man lägger upp.LI-58 skrev 19/7-09:
4. Hej Jag har en sida på dax .om man inte har betalat där så kommer man inte in o läsa sina brev.Det kan vara något för sylvia/sylvester. Man blir ju nyfiken på breven.ps låvar att betala i morgon =)