Bli medlem

Sylvia upphör med SMS-prenumerationerna, kommer att byta regi

Sylvias framtid

Sylvia förslag och idéer
 

Sylvia har nya ägare
Sylvias nya ägare presenterar sig kort och avslöjar några förändringar som är på väg.  

Sylvia upphör med SMS-prenumerationerna, kommer att byta regi
Vi tackar alla ni som ofta eller nån gång ibland varit med och betalat 25 kronor för ett...  

Att finnas eller inte finnas, det var fragan for Sylvia
En kort kommentar till avbrottet som nu ar over. Jag vill garna ha dina kommentarer nedan.  

Senaste artiklar:

Vi tackar alla ni som ofta eller nån gång ibland varit med och betalat 25 kronor för ett par veckors plusmedlemskap. Det har blivit dags att pensionera SMSen och inga fler SMS ska skickas ut. Läs mer här
Av Henrik Tornberg 

Sylvia har haft en typ av självförnyande plusmedlemskap sen 2003 som sköts via SMS. Nu har sajten som planerat övergått från Sylvent AB, företaget som alltid drivit sajten, till privat ägo hos Henrik Tornberg. Det blir alltså ingen stor skillnad i Sylvias ägarskap just nu. Men Henrik för samtal med minst två intressenter som vill ta över sajten, och ingen av dem vill använda SMS-prenumeration. Inriktningen på båda verkar vara mer frivilligt betalande, och mer gratismedlemskap.

Henrik har därför sagt upp avtalet om SMS-prenumeration med omedelbar verkan.

Beroende på vem det blir som tar över Sylvias ägande så får de själva presentera sina planer för Sylvia, och båda är seriösa och bra personer.

Tills vidare är alltså gratismedlemskapet (med 35 poäng att göra av med om dan) det enda ordinarie medlemskapet. Så har vi också gratis plusmedlemskap som vi skickar ut koder till ibland, det finns förstås kvar.

Tanken är att snart, snart presentera Sylvias nya ägare.

Frågor?
henriktornberg@telia.com


HENRIK TORNBERG
Kommentera den här artikeln?
För att kunna starta eller delta i diskussioner på Sylvia behöver du först bli medlem. Det är gratis och tar bara några minuter.

Redan medlem? Logga in här

1 kommentarer har lämnats hittills:
myran55 skrev 9/3-11:
1. Hej! Det låter bra! Hoppas på de nya ägarna, att de förnyar Sylvia och att vi som gillar siten får ha den kvar! Här har iaf jag fått nya vänner och är tacksam för det!
Tack ska du ha för din tid med S och alla pengar du har plöjt ner i siten, synd att inte fler medlemmar har betalt för sitt medlemskap, det har ju inte varit någon stor summa per år!
Ha det så gott i framtiden och lev väl!

Mvh Myran