Bli medlem
Nya profiler:   Nikita_80 38 år   nikkinyfiken 45 år   Zussane 42 år   morris 38 år   fler nya 
Update: Deep42 skrev i Jockes gästbok  Visa fler updates

Medlem, ej online, personlig hemsidebild. Angelica35  |   36 år  |   Helsingborg  |   Senast online 16/2-18

Tjej, gillar tjejer  |   är singel  |  Söker vänner, en date IRL och ett fast förhållande. Angelica35 gillar tjejer som är i samma ålder eller äldre.
Kontakta Angelica35

Epost, MSN etc Visa mer/mindre information
Hemlig epost

Mer info om medlemskontot Visa mer/mindre information
Medlem sen: 15/2-18
Senast online 16/2-18
Besökare i November: 1
Besökare totalt: 48
Senaste besökarna:
Logga in som medlem för att se vilka som besökt sidan  Bli medlem

Medlem, ej online, personlig hemsidebild.
Enkel men ändå djup och reflekterande. Ser mig själv som seriös och ambitiös - samtidigt kan jag bjuda på mig själv och inte ta sig själv för på stort allvar, viktigt: -). Har nära till skratt, humor gör livet roligare och lättare. Uppskattar att samtala om allt mellan himmel och jord- samtidigt som jag också uppskattar stunder av total tystnad. Skulle beskriva mig själv som en omtänksam, ödmjuk och lojal person. Tror att en del människor kan uppleva mig som lite tillbakadragen och blyg men samtidigt målmedveten och driven. Motion är viktigt för mig, så jag motionerar regelbundet då jag mår bättre på alla sätt. Uppskattar promenader i naturen, teater, film och kultur. Underbart att resa inom Sverige och utom Sverige, men lika underbart att upptäcka nya intressen, kunskap, synsätt osv. Det finns så mycket i livet som jag vill uppleva- och jag vill dela dessa upptäckter med DIG- kvinnan i mitt liv. Uppskattar det lilla i vardagen- men det lilla blir så mycket större när det delas med någon.
Jag har inga egna barn- men jag älskar barn och arbetar med barn i mitt yrke som förskollärare. Jag ser på barn som de mest värdefulla och underbara lärare de får mig att se på mig själv, mitt liv och allt där emellan med nya ögon.

Vem söker jag? (Endast kvinnor- 35-50 års åldern)
En person som uppskattar liknande av det jag beskrivit eller kan känna igen sig i. Du är trygg i dig själv och står stadigt på jorden. En person som liksom jag, känner en nyfikenhet på allt livet har att erbjuda. Det är en bonus om du uppskattar att vara nära, mycket mys, mycket skratt och glädje. Min framtida flickvän/fru vill jag kunna se på som en riktigt god vän, där vi kan uppmuntra, inspirera och stödja varandra medan vi vandrar tillsammans genom livets spännande resa: -). I vår relation kan vi vara oss själva, vi kan skratta mycket och ofta och vi tar oss an livet med ett positivt förhållningssätt. Självklart har vi våra fel och brister och livet går upp och ner som livet gör. Men vi har en ”jävla” anamma och stärker varandra och klarar allt vi tar oss för :-)


Musiksmak:

Intressen:
konst
hemmakvällar
mat & vin
sport & friluftsliv
film & teater
resor
Angelica35 är mellan 165 och 175 centimeter lång och normalt byggd.
När Angelica35 ser sig själv i spegeln så ser Angelica35 en snygging med långt hår, ringar i öronen och tatuering.
Gästbok
Logga in som medlem för att se Angelica35s gästbok   Bli medlem