Bli medlem
Nya profiler:   Sanna.c 34 år   Alexa37 37 år   Deep42 42 år   Rauwrr 25 år   fler nya 
Update: Sanna.c är söt  Visa fler updates

Medlem, ej online, personlig hemsidebild. acrylicpaint  |   25 år  |   Trollhättan  |   Senast online 16/9-18

Tjej, gillar tjejer  |   (inga hemförhållanden)  |  
Kontakta acrylicpaint

Epost, MSN etc Visa mer/mindre information
Hemlig epost

Mer info om medlemskontot Visa mer/mindre information
Medlem sen: 28/8-18
Senast online 16/9-18
Besökare i November: 0
Besökare totalt: 28
Senaste besökarna:
Logga in som medlem för att se vilka som besökt sidan  Bli medlem

Medlem, ej online, personlig hemsidebild.
Jag är 25 år, bor i Trollhättan. Identifierar mig som androgyn transperson men är född i en kvinnokropp, så jag skrev i kvinna för enkelhetens skull. Medveten om att min profilbild ser rätt kvinnlig ut, men i mitt huvud (och personlighet) är jag helt klart androgyn, så snälla ifrågasätt inte... Andra androgyna transpersoner får gärna skriva. Likaså öppensinnade tjejer såklart, både cis-tjejer och trans-tjejer, både homosexuella, bi/pan-sexuella och alla andra queera tjejer därute!

Då jag tycker presentationer är svåra, så gör jag här en liten lagom lista med sådant som beskriver mig som person:

* Jag håller på med måleri/konst, traditionell och digital illustration, grafisk design, musik och fotografering. Det är mina intressen, och jag hoppas kunna satsa på att bli något inom illustration eller grafisk design. Pluggar just nu och jobbar inom dessa områden (grafisk design, måleri, illustration), men vill gärna utveckla detta ännu mer i framtiden.

* Jag är medlem och engagerar mig mycket i missionkyrkan. För ja, man kan vara hbtq och kristen samtidigt, och man kan ha moderna värderingar trots detta utan att för den delen vara mindre religiös än någon annan. Jag är öppet kristen, men behåller min tro för mig själv. Är du ateist kommer jag inte försöka omvända dig. Men jag kräver att du accepterar min livsåskådning.

* Jag har Autism, och det påverkar mig väldigt mycket. Om du vet med dig att du har svårt för folk som inte fungerar utefter samhällets standardmall, så kanske du inte borde skriva. Men jag gillar människor (öppensinnade!) så jag hoppas att de flesta här inne ändå är trevliga och skriver. Om du har dålig koll på Autism så får du väldigt gärna skriva och ställa frågor. Jag svarar så gott jag kan.

* Jag blev född inom det kvinnliga könet, men identifierar mig som queer/genderqueer/icke-binär. Har dock inga problem med att folk använder pronomen "hon". Du får använda vilket pronomen du vill, det är mest i mitt huvud det är annorlunda. Men jag lyssnar till alla pronomen.

Tack för att du besökt min sida! Hoppas vi hörs!
Musiksmak:

Intressen:
Gästbok
Logga in som medlem för att se acrylicpaints gästbok   Bli medlem