Bli medlem
Nya profiler:   Sanna.c 34 år   Alexa37 37 år   Deep42 42 år   Rauwrr 25 år   fler nya 
Update: Sanna.c är söt  Visa fler updates

Medlem, ej online, personlig hemsidebild. kinkybelle  |   35 år  |   Göteborg  |   Senast online 8/11-18

Klicka för förklaringKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaringKlicka för förklaringKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring
 
Tjej, experimentell  |   (inga hemförhållanden)  |  Söker vänner och en sexträff.
kinkybelle gillar personer i alla åldrar.
Kontakta kinkybelle

Epost, MSN etc Visa mer/mindre information
Hemlig epost

Mer info om medlemskontot Visa mer/mindre information
Medlem sen: 1/8-02
Senast online 8/11-18
Besökare i November: 3
Besökare totalt: 8839
Senaste besökarna:
Logga in som medlem för att se vilka som besökt sidan  Bli medlem

Medlem, ej online, personlig hemsidebild.Bildens poäng: 5   Rösta på bilden

no limits -)

hej!
vad kul att du tittade in på min sida!
Finns det inga mer tjejer än jag som har detta intresse för kinky sex??

Så vem är jag då… hmm jag är en tjej med båda fötterna på jorden *ler *jag har "lite" (läs mycket) erfarenhet inom kinky sex (började i tidiga ton åren tack vare en bekant jag hade då) och sen dess så har jag varit fast inom detta med kinky och tabu, det är helt enkelt underbart att tänja på gränserna!
Nu lite om mig. Jag heter alltså inte "kinkybell" men det får duga så länge, och jag är 172 cm lång,smal antar jag (53kg)
Jag har ganska långt halv blont/brunt hår. Folk tror nog att jag är lite av en renlevnadsmänniska, ( söt och jordnära tjej ). Kanske har de lite rätt men det finns en annan Bella, en syndigare Bella, och ibland önskar jag att jag inte hade visat upp den syndiga sidan för min omgivning så mycket som jag gjort . Men tyvärr är det ju försent nu haha.

Sex är ett av mina största intressen och innan jag går in på det här med kinkysex så kanske jag ska berätta lite allmänt om mitt sexliv. Jag är väl ganska så avancerade, det misstänker jag nästan att de flesta är som har dessa sexfantasier dju.

Porr har jag ofta tagit till som stimulans och inspirationskälla. Jag tycker det är urtråkigt med ”vaniljsex”., men noveller och filmer tänder mig mycket (det finns ett undantag när det gäller stillbilder och det är bilder på tjejer som har avancerad sex osv, det tänder mig. Annars så tycker jag att det blir för statiskt med stillbilder, ingen utveckling liksom jag tänder mest på mer udda noveller och filmer och inte bara vanlig ”vaniljsex”.
Jag skriver en hel del noveller själv och jag tycker om att ligga mitt emot någon och onanera och berätta ”snuskiga” fantasier för varann. Ibland kan jag spinna vidare på samma fantasi i flera månader. Det är jättemysigt att hålla på så! Skulle jag skriva om alla mina fantasier så skulle jag få skriva en hel bok, ja flera böcker. I fantasin är allt tillåtet (och då menar jag verkligen allt ) där finns inga gränser. I verkliga livet säger jag dock ABSOLUT NEJ till barnsex och NEJ till bajs och hård S/M.
Ibland leker jag lite roll-lekar t.ex. hora och ”torsk”, läraren och skolflickan, stränga pappan och olydiga dottern, herrskap och tjänstefolk etc men då blir det oftast mer skratt än stön med den jag är med. Inget fel i det – sex ska vara kul!
Sen späder jag gärna på med andra varianter.

Mycket fist sex, jag är nog lite fist-”fixerad”. Jag får mina starkaste orgasmer när jag blir fistad och då gärna kombinerat med analstimulering. Häftigast är ändå dubbelfist. Första gången jag provade två händer i mig grät jag av kåthet, och bara bad om mer, det är faktiskt sant! Jag har en stor uppsättning dildos, alltifrån analplugg till riktiga JÄTTAR, den näst grövsta är 28 cm i omkrets.
Sen kan jag berätta att jag klarar av hela 11cm i diameter =35cm i omkrets.

Jag avänder jag diverse andra ”instrument” : Pet flaskor, gurkor, squash, aubergine, bananer, korvar är en del av de saker som har hälsat på i mig.
Som du kanske förstår så är jag ganska ”storväxt” där nere av att träna med detta så got som varje dag har ju gjort att med lite uppvärmning kan jag ta emot en 2L pet flaska med botten före och det är väl en av dom vanliaste sex lekar jag har när jag är själv då *l*. Det är en fantastisk känsla att vara så fylld. Att jag tycker det är skönt är en sak men jag har varit lite förvånad över att andra partnern oftast tänder så mycket på det också.

nä nu nog om detta vill ni veta något så får ni fråga ok .

kram!!


*******STOPPA BARNPORREN PÅ NÄTET*******
Ser ni något anmäl det här:
[ bifogad länk ]
DENNA TEXT BORDE ALLA PÅ SYLVIA HA.
KOPIERA OCH LÄGG PÅ DIN ANVÄNDARSIDA!

Musiksmak:
techno & house
electro & synth
jazz & blues
RnB & hiphop
pop & rock

Intressen:
hemmakvällar
kinkybelle är mellan 165 och 175 centimeter lång och smal.
När kinkybelle ser sig själv i spegeln så ser kinkybelle en snygging med långt hår, ringar i öronen, piercing (fråga var) och tatuering.
Klädstil
modemedvetet
vanligt

Gästbok
Logga in som medlem för att se kinkybelles gästbok   Bli medlem